/Rólunk
Rólunk 2017-10-11T17:44:29+00:00

Kedves Sportbarátok!

Igazán megtisztelő feladat elé nézek amikor egy igazi világmárka népszerűsítését , képviseletét  vállaltam magamra.  Nem pusztán sportszerek, sportruházat forgalmazás az elsődleges cél, hanem a koreai kultúra, életstílus népszerűsítése. A MOOTO mint világmárka a TAEKWONDO őshazájában KOREÁBAN fejleszti a termékeit .

A MOOTO a TAEKWONDO főhadiszállásán a KUKKIWON DEMO TEAM hivatalos szponzora és támogatója. Ezzel demonstrálva és megerősítve, hogy a TEKWONDO sportolók egy családhoz és közösséghez kívánnak tartozni.

Nem vagyok könnyű helyzetben amikor Magyarországon szeretnék értékesíteni, forgalmazni sporteszközöket és ruházatot. Tudván, hogy a sportolók és családtagjaik esetleg az olcsóbb márkát fogják választani.

A MOOTO termékei nem tartoznak az olcsó kategóriájú termékek közé. Annál is inkább mivel messziről KOREÁBÓL  érkezik az áru kéthónapos hajó út után.  Terhelve ezáltal számos költséggel. De bízom abban és eltökélt szándékom, hogy megismerje a hazai küzdősportot szeretők közössége. Folyamatosan bővülő árukészlettel, különböző akciókkal és kedvezményekkel próbáljuk minél elérhetőbbé tenni termékeinket.

Várom az edzők sportvezetők megkeresését, akiknek további kedvezményeket, biztosítok.

Szeretettel várjuk megrendelését a webáruházon keresztül, és szívesen állok rendelkezésére telefonon vagy e-mail-en.

Tisztelettel:

Barta Péter /Hungarian Dealership

Culture maker Corp.,

5. Búzavirág u. Csongrád HUNGARY
Tel.: +36 (30) 3612-604
www.mooto.hu / hungary@mooto.hu