/Hogyan vásároljunk
Hogyan vásároljunk 2017-10-11T17:45:31+00:00

1. Válassza ki a terméket, amelyet meg szeretne vásárolni. Ehhez igénybe veheti a bal oldali oszlopban lévő kategóriákat, vagy az oldal tetején elhelyezkedő Keresőt. Abban az esetben, ha ismeri a keresett termék nevét, egyenesen a Keresőbe írja azt be.

2. Miután kiválasztotta a terméket, kattintson a Kosárra, ezzel beteszi a terméket a bevásárlókosárba. Ez úgy működik, mint a hagyományos kosár. Ha több terméket szeretne vásárolni, a folyamatot ismételje egészen addig, míg bevásárlókosarában az összes Ön által kívánt termék benne nem lesz. Ezután áttérhet a kasszához. Miután minden kívánt termék a kosarában van, kattintson a Megrendelem gombra. Ezután már csak a kiszállításhoz szükséges adatokat kell kitöltenie.

3. Megerősíti a rendelést – és ez minden. Egyszerű, ugye?
Ha még mindig tanácstalan, hívjon minket. Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 30 3612-604-es telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a hungary@mooto.hu címre.
Szívesen segítünk a termék kiválasztásában és a vásárlás lebonyolításában is, valamint tanácsot adunk a fizetés módjának kiválasztásában.

 

További kérdések?

Küldjön e-mailt az hungary@mooto.hu címre
Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 30 3612-604-es telefonszámon

Az Ön véleménye számít.